Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Broens, wonende te Weert, overleden aldaar op 10 oktober 1849.


Hij is getrouwd te Weert op 5 februari 1813 met
Angelina Meves, wonende te Weert, overleden aldaar op 13 januari 1843.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, akkervrouw, geboren te Weert op 28 november 1817, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 mei 1872.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 juni 1850 met Joannes Verhaag, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 2 januari 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 mei 1873, zoon van Johannes Verhaegh en Ida van Heur.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina