Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Hendrika Nijssen, geboren te Heythuysen op 4 september 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 november 1947, begraven aldaar, dochter van Petrus Mathis Nijssen en Johanna van Aken.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 oktober 1910 met
Josephus Walterus Hubertus Hamaekers, bakker en organist kerk Heythuysen, geboren te Heythuysen op 11 mei 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 maart 1953, begraven aldaar, zoon van Hendrik Hubert Hamaekers en Helena Hubertina Steegmans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Maria Hubertina, geboren te Heythuysen op 18 februari 1913, overleden aldaar op 5 februari 1994, begraven aldaar.
  • 4 : Catharina Maria Hendrika, geboren te Heythuysen op 26 juli 1916, overleden op 11 april 2001, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina