Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Catharina Campers, geboren te Roggel op 19 september 1880, overleden te Roermond op 25 oktober 1967, dochter van Leonardus Campers en Anna Catharina Houben.


Zij is getrouwd te Roermond op 2 mei 1905 met
Pierre Dehue, bankwerker, geboren te Luneville (Fr) op 23 november 1875, overleden te Roermond op 31 december 1954, zoon van Jean Joseph Dehue en Amelie Lanser.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 20 januari 1903 met Bertha Sofia Hubertina Reijners, geboren te Roermond op 5 december 1879, overleden aldaar op 16 december 1903.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina