Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Philips, geboren te Nederweert op 21 januari 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 april 1906, dochter van Gerard Philips en Gertrude Cluetens.


Zij is getrouwd te Roggel op 6 november 1874 met
Hubertus Huijs, dienstknecht en akkerman, geboren te Roggel op 2 november 1838, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 15 mei 1918, zoon van Antonius Huijs en Mechtildis Schreurs.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 17 april 1871 met Maria Boom, landbouwster, geboren te Roggel op 30 mei 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 augustus 1874, dochter van Jan Boom en Jeanne Beeren.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina