Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Hubertina op Heij, geboren te Roggel op 18 maart 1887, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 15 maart 1972, dochter van Wilhelmus op Heij en Wilhelmina Scheres.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Wilhelmina, geboren te Roggel op 27 november 1908, overleden aldaar op 3 december 1908.

Zij is getrouwd te Roermond op 26 oktober 1915 (2) met
Johannes Hubertus Stox, magazijnknecht, geboren te Maasniel op 13 april 1894, overleden te Horn op 12 augustus 1967, zoon van Johannes Hubertus Stox en Ida Piepers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina