Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Huijs, landbouwer, geboren te Roggel op 23 februari 1876, zoon van Hubertus Huijs en Petronella Philips.


Hij is getrouwd te Nederweert op 10 oktober 1906 met
Maria Catharina van Horne, dienstmeid, geboren te Baexem op 26 januari 1880, dochter van Joannes van Horne en Margerita Hubertina Veekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, geboren te Nederweert rond maart 1922, overleden aldaar op 23 mei 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina