Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andries Hubert Loijen, akkerman en landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 augustus 1849, wonende te Roggel, overleden aldaar op 19 november 1935, zoon van André Hubert Loijen en Maria Elisabeth Pouls.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 april 1874 (1) met
Maria Gertrudis Gielen, geboren te Roggel op 11 december 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 september 1906, dochter van Guillaume Geelen en Anne Gertrude Mooren.

Hij is getrouwd te Roggel op 5 april 1907 (2) met zijn behuwdschoonzus
Maria Gertrudis Salman, geboren te Heythuysen op 12 april 1856, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 3 augustus 1932, dochter van Peter Mathijs Salman en Maria Anna Caris.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 23 april 1879 met Engelbertus Geelen, akkerknecht, geboren te Roggel op 9 mei 1852, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 19 april 1894, zoon van Guillaume Geelen en Anne Gertrude Mooren.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina