Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 20 juli 1852, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 17 maart 1931, zoon van Gerard Timmermans en Gertrude Nijss.


Hij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1883 met
Anna Catharina Deckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 25 juni 1849, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 4 maart 1933, dochter van Laurent Deckers en Jeanne Marie Mertens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina