Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Claessen, landbouwer, geboren te Helden op 5 april 1881, wonende te Roggel, overleden te Venlo op 5 augustus 1960, zoon van Hendricus Claessen en Johanna Houben.


Hij is getrouwd te Dordrecht op 3 november 1904 met
Bastiana Lamberdina Eenhoorn, geboren te Dordrecht op 2 mei 1885, wonende te Roggel, dochter van Aart Eenhoorn en Anna Maria Sep.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, groentenhandelaar, geboren te Roggel op 8 november 1907.
    Hij is getrouwd te Tegelen op 27 december 1938 met Petronella Jacoba Hendrika Peeters, geboren te Venlo rond 1915, dochter van Jan Willem Peeters en Hendrika Hubertina Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina