Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Puts, landbouwer, geboren te Roggel op 12 februari 1888, wonende te Haelen, overleden te Horn op 14 december 1979, begraven te Baexem, zoon van Hendrik Puts en Maria Venner.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 november 1917 met
Anna Catharina Theunissen, geboren te Roggel op 31 augustus 1890, overleden te Roermond (Z) op 18 juli 1974, begraven te Baexem, dochter van Peter Mathijs Theunissen en Anna Maria Hubertina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodoor Hubertus, geboren te Haelen op 17 augustus 1918, overleden te Roermond (Z) op 4 februari 2001.
  • 2 : Helena Maria, geboren te Haelen op 20 januari 1920, overleden aldaar op 6 juni 1935.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Haelen op 30 maart 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina