Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Hubertus Seuren, agent van politie, geboren te Roggel op 8 december 1879, overleden te Maastricht op 20 juni 1954, zoon van Leonard Zeguur Seuren en Maria Gertrudis Benders.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 14 mei 1907 met
Maria Catharina Claessen, geboren te Melick op 27 augustus 1880, overleden te Maastricht op 31 mei 1960, dochter van Gerard Claessen en Hendrina Hubertina Schmitz.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina