Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus van Horne, landbouwer, geboren te Roggel op 1 augustus 1876, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 augustus 1938, zoon van Andreas van Horne en Anna Maria Houben.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 april 1912 met
Mathea Voermans, geboren te Roggel op 10 november 1878, wonende aldaar, overleden te Roermond op 8 maart 1953, dochter van Paulus Wilhelmus Voermans en Christina op de Drinck.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 10 september 1916.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 3 november 1920.
  • 3 : Margaretha Dorothea, geboren te Heythuysen rond april 1928, overleden aldaar op 6 mei 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina