Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Vulders, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 25 augustus 1844, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 maart 1872, zoon van Wilhelmus Vullers en Corneillie Coenen.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 februari 1870 met
Anna Maria Craemers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Maasniel op 29 oktober 1842, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 augustus 1895, dochter van Bernardus Craemers en Maria Margaretha Fijten.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 10 april 1874 met Johannes Godefridus van de Bool, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 11 april 1836, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 november 1882, zoon van Jacques van de Boell en Maria Elisabeth Dietzenbacher.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Roggel op 20 januari 1871, wonende te Beesel, overleden aldaar op 1 januari 1938.
    Hij was gehuwd met Maria Gertrudis Peeters.
  • 2 : Cornelis, dienstknecht, geboren te Roggel op 5 juli 1872, wonende te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina