Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Emilia Stappers, geboren te Heythuysen op 4 december 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 maart 1960, dochter van Wilhelmus Stappers en Petronella Scheepers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 20 april 1900 met
Hubertus Schroën, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 februari 1874, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 25 augustus 1959, zoon van Lambertus Schroen en Anna Catharina Konix.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina