Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik van Aken, geboren te Weert rond 1805, wonende te Helden en te Roggel, overleden aldaar op 31 december 1874, zoon van Jacobus van Aken en Anna Maria Geelen.


Hij was gehuwd met
Petronella Waijers, winkelierster, geboren te Helden op 29 september 1810, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 18 maart 1888, dochter van Gerard Waijers en Cornelia Wilms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Zuidschalkwijk op 3 april 1835, wonende te Roggel.
    Zij is getrouwd te Roggel op 28 januari 1875 met Petrus Mathis Nijssen, verver, geboren te Heythuysen op 17 oktober 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 april 1917, zoon van Jan Nijssen en Jeanne Rijcx.
  • 2 : Gerardus, landbouwer en winkelier, geboren te Helden op 26 maart 1839, wonende te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 6 oktober 1866 met Petronella Caelers, winkelierster, geboren te Roggel op 14 maart 1846, wonende aldaar, overleden te Weert op 8 mei 1925, dochter van Corneille Caelers en Corneillie Vossen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina