Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Houtakkers, geboren te Heythuysen op 24 februari 1823, overleden te Grathem op 17 november 1877, dochter van Pierre Mathieu Houtackers en Christina van de Venne.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 mei 1856 met
Theodorus Ramakers, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 3 juni 1824, wonende te Roggel, zoon van Peter Ramakers en Elisabeth Vrencken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathias, geboren te Heythuysen op 6 januari 1857, overleden te Grathem op 13 juli 1877.
  • 2 : Petronella, geboren te Roggel op 18 december 1858.
  • 3 : Renier, geboren te Roggel rond 1859, overleden te Nederweert op 18 juni 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina