Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Kessels, lijndrijver, geboren te Roggel op 2 oktober 1871, overleden te Horst op 26 september 1917, zoon van Jacques Kessels en Catharina Gielen.


Hij is getrouwd te Someren op 20 april 1901 met
Christina Canters, geboren te Someren op 31 augustus 1879, overleden te Helmond op 9 augustus 1964, dochter van Wilhelmus Canters en Constance Maria Reinders.
(Zij was weduwe van Henricus Mathias Peeters, geboren te Weert.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina