Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob van Essen, timmerman, geboren te Heythuysen op 7 april 1853, overleden te Swalmen op 5 september 1915, zoon van Godefroid van Essen en Catherine Rijcxs.


Hij is getrouwd te Swalmen op 12 november 1886 met
Anna Elisabeth Verheggen, huishoudster, geboren te Swalmen op 23 november 1850, overleden aldaar op 11 november 1913, dochter van Gerardus Verheggen en Dorothea Dingelstad.
(Zij was weduwe van Caspar Hubertus Simons, geboren te Swalmen op 21 mei 1844, overleden aldaar op 17 oktober 1883, zoon van Hermanus Simons en Joanna Wuts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina