Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Terken, geboren te Geldrop op 12 september 1798, wonende te Weert, overleden te Heythuysen op 19 april 1875, dochter van Pieter Terken en Jaqueline Smeets.


Zij is getrouwd te Weert op 10 november 1828 met
Antonius Gerits, kleermaker, geboren te Weert op 4 juli 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1857, zoon van Willem Gerits en Joanna Maria Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Henricus, kleermaker, geboren te Weert op 2 november 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 maart 1902.
    Hij is getrouwd te Roggel op 27 juni 1865 met Anna Louisa Haenen, geboren te Tegelen op 25 augustus 1839, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Weert op 26 januari 1907, dochter van Laurentz Hanen en Helena Tijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina