Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendricus Ulen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 oktober 1873, zoon van Petrus Johannes Ulen en Judith Benders.


Hij is getrouwd te Meijel op 11 november 1912 met
Wilhelmina Maria van Bree, geboren te Meijel op 11 juni 1881, dochter van Jan Hubert van Bree en Angelina van der Weerden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Meijel op 21 november 1914, overleden te Venlo op 20 oktober 1995, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 7 januari 1959 met Johanna Catharina Maria Peeters, geboren te Roggel op 5 maart 1912, overleden te Meijel op 16 juni 1999, begraven te Roggel, dochter van Lambert Leonard Peeters en Johanna Geris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina