Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Struijff, herbergierster, geboren te Someren op 13 januari 1828, wonende te Roggel, overleden te Maasniel op 17 januari 1892, dochter van Jan Francis Struijff en Clementina Jacoba Corman.


Zij is getrouwd te Roggel op 21 september 1864 met
Paulus Xaverius Hubertus Jacobs, landbouwer, geboren te Ubach over Worms op 19 november 1835, wonende te Horn, zoon van Petrus Josephus Jacobs en Maria Anna Sophia Gorissen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina