Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Jacobs, geboren te Haelen op 25 juli 1830, overleden te Roggel op 30 oktober 1863, dochter van Michaël Jacobs en Wilhelmina van den Acker.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1862 met
Jan Gubbels, slager, geboren te Roggel op 4 mei 1834, overleden te Heythuysen op 18 maart 1880, zoon van Arnoldus Gubbels en Marie Petronille op Heij.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 21 februari 1865 met Gertrudis Vrenken, rentenierster, geboren te Roggel op 29 maart 1833, overleden te Heythuysen op 23 december 1914, dochter van Aubertus Vrenken en Angeline Hendrix.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina