Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hubertus Verkoelen, leiendekker, geboren te Heythuysen op 16 mei 1870, overleden te Maasniel op 14 september 1939, zoon van Jacobus Francis Verkoulen en Elisabeth op de Drinck.


Hij is getrouwd te Maasniel op 6 november 1897 (1) met
Catharina van Kruchten, geboren te Maasniel op 27 september 1854, overleden aldaar op 17 augustus 1923, dochter van Nicolaas van Kruchten en Gertrudis Wijnen.

Hij is getrouwd te Maasniel op 30 juni 1924 (2) met
Emilia Kuipers, geboren te Maasniel op 15 juli 1876, overleden te Herten op 10 augustus 1953, dochter van Wilhelmus Hubertus Kuipers en Anna Catharina Gerardts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina