Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Hubertus Verkoulen, leiendekker, geboren te Heythuysen op 1 augustus 1867, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 december 1933, zoon van Jacobus Francis Verkoulen en Elisabeth op de Drinck.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Claassen, geboren te Roggel op 8 september 1872, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 5 maart 1946, dochter van Hendricus Claessen en Johanna Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Heinrich Hubert, leiendekker, geboren te Oberhausen (D) rond 1896.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1920 met Maria Hubertina Janssen, geboren te Heel en Panheel rond 1897, dochter van Renier Hubertus Janssen en Maria Elisabeth Rosée.
  • 6 : Johannes Hubertus, geboren te Heythuysen op 7 maart 1905, overleden te Roermond (Z) op 7 februari 1964.
  • 7 : Anna Catharina, geboren te Heythuysen op 10 december 1906, overleden aldaar op 25 maart 1908.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina