Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Steegs, landbouwer, geboren te Meijel op 29 maart 1818, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 augustus 1874, zoon van Hendrik Steegs en Maria Verhaeg.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 januari 1863 met
Joanna van der Heijden, landbouwster, geboren te Aalst op 9 september 1809, wonende te Roggel, dochter van Andreas van der Heijden en Anna van Oosterhout.
(Zij was weduwe van Jostinus Versleeuwen, landbouwer, geboren te Geldrop rond 1809, wonende te Roggel, overleden te 's-Hertogenbosch op 5 oktober 1861.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina