Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gubbels, dienstmeid, geboren te Roggel op 28 september 1863, overleden te Beegden op 5 maart 1933, dochter van Antonius Gubbels en Helena Huijs.


Zij is getrouwd te Beegden op 19 juni 1891 met
Leonard Loven, arbeider en landbouwer, geboren te Beegden rond 1864, zoon van Wilhelmus Loven en Cornelia Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem Hubert, landbouwer en steenfabrieksarbeider, geboren te Beegden op 17 juli 1892, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 15 mei 1984.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 21 oktober 1927 (1) met Elisabeth Maria Hubertina Huijskens, geboren te Ittervoort op 15 oktober 1891, wonende te Beegden, overleden te Horn op 29 oktober 1944, dochter van Balthassen Hubertus Huijskens en Maria Catharina Leenders.
    Hij was gehuwd (2) met Sophia Hendrikx, geboren te Posterholt op 9 oktober 1897, overleden te Roermond op 5 april 1981.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina