Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Deckers, landbouwster, geboren te Nederweert op 4 november 1869, overleden te Grathem op 12 december 1956, dochter van Mathijs Deckers en Catherina Curvers.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 september 1897 met
Leonardus Hubertus Segers, smid, geboren te Grathem op 28 juni 1868, zoon van Pieter Jan Zegers en Maria Gertrudis Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Joseph Hubert, geboren te Grathem op 12 februari 1903, overleden aldaar op 10 oktober 1904.
  • 5 : Martinus Hubertus, onderwijzer, geboren te Grathem op 1 maart 1905.
    Hij is getrouwd te Thorn op 9 oktober 1932 met Elisabeth Victorina Maria Hubertina Smeets, geboren te Vucht (B) op 25 februari 1906, overleden op 13 augustus 1990, begraven te Soest, dochter van Renier Antoon Hubert Smeets en Maria Gertrudis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina