Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Janssen, geboren te Roggel op 17 april 1866, wonende aldaar, overleden te Neerkant op 15 april 1941, dochter van Pieter Janssen en Willemina Huis.


Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1895 met
Hendrik Thijssen, landbouwer, geboren te Deurne rond 1861, wonende te Roggel, zoon van Michel Thijssen en Jeanne Goorts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonia Wilhelmina Hubertina, naaister, geboren te Roggel op 15 juni 1896, overleden te Deurne (Z) op 10 augustus 1965, begraven te Neerkant.
    Zij is getrouwd te Deurne op 23 april 1927 met Thomas Driessen, landbouwer, geboren te Meijel op 22 september 1881, zoon van Martinus Driessen en Johanna Maria van der Weerden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina