Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Hubertina Nijsen, geboren te Baexem op 14 december 1828, overleden te Roggel op 13 augustus 1883, dochter van Pieter Philip Nijsen en Joanna Elisabeth Hermans.


Zij is getrouwd te Roggel op 21 april 1857 met
Christiaan van Bussel, akkerknecht, geboren te Asten op 1 september 1824, overleden te Roggel op 14 mei 1905, zoon van Johannes van Bussel en Hendrina van de Mortel.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrina, geboren te Roggel op 14 juni 1863, overleden aldaar op 26 april 1886.
  • 5 : Hendrikus Wilhelmus, dienstknecht, geboren te Roggel op 5 juni 1870.
    Hij is getrouwd te Meijel op 11 januari 1897 met Wilhelmina Giesen, geboren te Meijel op 12 november 1864, dochter van Godfroid Giesen en Johanna Manders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina