Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus van den Heuvel, dienstknecht, geboren te Haelen op 27 mei 1848, overleden te Tegelen op 4 januari 1914, zoon van Jean van den Heuvel en Guillemine Schreurs.


Hij is getrouwd te Tegelen op 26 november 1877 met
Hendrina Beurskens, dienstmeid, geboren te Beesel op 31 januari 1850, overleden te Tegelen op 5 juni 1935, dochter van Andries Beurskens en Joanna Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina