Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Verlinden, dienstmeid en dagloonster, geboren te Roggel op 12 juni 1858, overleden te Belfeld op 6 februari 1937, dochter van Winand Leonard Verlinden en Maria Janssen.


Zij is getrouwd te Belfeld op 3 mei 1886 met
Wijnand Hendriks, dagloner en houtkoopman, geboren te Belfeld op 6 oktober 1864, overleden aldaar op 13 augustus 1924, zoon van Hubertus Hendriks en Joanna Dreessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, landbouwer en mandenmaker, geboren te Belfeld op 28 maart 1896, overleden te Heythuysen op 6 april 1993, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 1 mei 1922 met Gertrudis Helena Petronella Gielen, geboren te Belfeld op 29 april 1897, overleden te Roggel op 5 april 1966, begraven aldaar, dochter van Nicolaas Gielen en Johanna Naus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina