Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert van Soest, winkelier, geboren te Roggel op 11 juni 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 november 1926, zoon van Henricus van Soest en Joanna Catharina Bosch.


Hij is getrouwd te Horn op 17 juni 1902 (1) met
Maria Elisabeth Hillen, geboren te Horn op 7 mei 1865, wonende te Roggel, overleden aldaar op 2 december 1902, dochter van Hendricus Hillen en Petronella Rulkens.

Hij is getrouwd te Beesel op 23 oktober 1914 (2) met
Maria Petronella Hendrickx, geboren te Lottum op 16 februari 1874, wonende te Roggel, overleden te Tegelen op 6 februari 1963, dochter van Franciscus Antonius Hendrickx en Gertrudis van Soest.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina