Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Reijnders, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 december 1862, overleden te Venlo op 25 november 1946, dochter van Pieter Reijnders en Catherina Vestjens.


Zij is getrouwd te Maasbree op 20 april 1888 (1) met
Peter Mathijs Kessels, metselaar, geboren te Baarlo rond 1862, overleden te Venlo op 22 maart 1896, zoon van Pieter Kessels en Helena Linssen.

Zij is getrouwd te Maasbree op 29 april 1898 (2) met
Herman Hubert Goertz, metselaar, geboren te Baarlo op 29 juni 1868, overleden te Maastricht op 13 maart 1952, zoon van Theodoor Hubert Goertz en Anna Maria Jentjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina