Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Bonten, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 19 december 1815, overleden te Grathem op 14 februari 1878, zoon van Jan Bonten en Maria Catharina Verkennis.


Hij is getrouwd te Grathem op 16 januari 1845 met
Marie Catharine van de Groote Poort, landbouwster, geboren te Nederweert op 4 mei 1800, wonende te Grathem, overleden aldaar op 8 december 1875, dochter van Joannes van de Groote Port en Margerita Smeets.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 20 februari 1829 met Joannes Pleunis, landbouwer, geboren te Grathem rond 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 maart 1844, zoon van Godefridus Pleunis en Catharina Verkoulen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina