Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Karel Lodewijk Christiaan Boost, landbouwer, geboren te Baexem op 26 november 1832, overleden te Thorn op 6 februari 1911, zoon van Joannes Fredericus Boost en Josephina Louisa Franciska Johanna Stercken.


Hij is getrouwd te Beegden op 19 mei 1862 met
Anna Catharina Schreurs, geboren te Beegden op 20 september 1828, overleden te Thorn op 1 april 1918, dochter van Jean Schreurs en Judith Francisca Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina