Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Norbert Clemens Paulus Augustus Boost, koopman, geboren te Baexem op 14 april 1830, overleden te Weert op 20 november 1907, zoon van Joannes Fredericus Boost en Josephina Louisa Franciska Johanna Stercken.


Hij is getrouwd te Baexem op 1 april 1865 met
Charlotte Jacoba Pauline van der Meer van Kuffeler, rentenierster, geboren te Monster op 30 mei 1835, dochter van Rene Henri van der Meer van Kuffeler en Constantia Johanna Herckenrath.
(Zij is eerder getrouwd te Eindhoven op 17 oktober 1853 met Jacobus Franciscus Emanuel Pruijmboom, geboren te Woerden op 31 december 1819, overleden te Baexem op 11 mei 1864, zoon van Joannes Emanuel Pruijmboom en Maria Gertrudis Henrica Midderigh.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina