Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Dorethea Franssen, dienstmeid, geboren te Baexem op 16 mei 1857, overleden te Melick en Herkenbosch op 8 oktober 1900, dochter van Hubertus Franssen en Margariet Wagemans.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 24 november 1888 met
Josephus Biermans, akkerman, geboren te Herkenbosch op 2 oktober 1860, overleden te Maarheeze op 17 december 1948, zoon van Antonius Franciscus Biermans en Anna Catharina Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina