Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martina Catharina Versteegen, dienstmeid, geboren te Roggel op 23 juli 1854, overleden te Helden op 16 april 1905, dochter van Servaas Versteegen en Maria Gijsen.


Zij is getrouwd te Helden op 2 april 1883 met
Franciscus Nicolaas Gommans, landbouwer, geboren te Helden op 23 december 1852, zoon van Jacobus Gommans en Maria Catharina Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hendrikus, landbouwer, geboren te Helden op 8 november 1887.
    Hij is getrouwd te Helden op 11 oktober 1915 met Johanna Maria Gommans, geboren te Helden op 27 maart 1891, dochter van Johannes Gommans en Mathea Zegers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina