Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louisa Theresia Rosa Boost, geboren te Horst op 13 augustus 1827, overleden te Thorn op 22 december 1913, dochter van Joannes Fredericus Boost en Josephina Louisa Franciska Johanna Stercken.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 januari 1854 met
Andreas Henricus Josephus Antonius Linssen, fabrikant dekpannen, geboren te Thorn op 18 maart 1828, overleden aldaar op 6 augustus 1914, zoon van Joseph Linssen en Maria Catharina Corbeij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina