Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Verheijen, akkerbouwster, wonende te Deurne en Liessel.


Zij was gehuwd met
Willem Martens, overleden te Deurne en Liessel op 26 juli 1848.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, landbouwster, geboren te Deurne op 25 juni 1823, wonende te Deurne en Liessel en te Roggel, overleden aldaar op 23 mei 1866.
    Zij is getrouwd te Roggel op 12 april 1853 met Jacobus Mooren, landbouwer, geboren te Roggel op 11 oktober 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juli 1901, zoon van Mathias Mooren en Gertrudis Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina