Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillelmine Henderiks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 2 april 1815, wonende te Roggel, overleden te Baexem op 23 augustus 1861, dochter van Jean Hendrikx en Joanna Catarina Letiens.


Zij is getrouwd te Roggel op 26 oktober 1852 met
Johannes Lemmen, akkerman, geboren te Roggel op 26 november 1816, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 januari 1891, zoon van Cornelius Lemmens en Joanna Peters.
(Hij is later getrouwd te Baexem op 14 oktober 1861 met Petronella Willekens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 13 maart 1828, wonende te Roggel, overleden aldaar op 4 april 1864, dochter van Theodorus Willekens en Helena Ramakers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina