Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Wilhelmus Mooren, landbouwer, geboren te Roggel op 15 juli 1856, overleden te Helden op 12 april 1929, zoon van Jacobus Mooren en Johanna Martens.


Hij is getrouwd te Helden op 9 april 1888 met
Dorothea Roosen, geboren te Helden op 9 maart 1855, overleden aldaar op 25 juli 1920, dochter van Rutgerus Roosen en Hendrina Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Helden op 17 april 1898, overleden aldaar op 28 april 1959.
    Hij is getrouwd te Helden op 29 december 1924 met Francisca Manders, dienstmeid, geboren te Meijel op 4 november 1879, dochter van Bartholomeus Manders en Anna Maria Ottenheijm.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina