Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Peeters, spoorwegbaanwachtster en dienstmeid, geboren te Roggel op 23 mei 1858, overleden te Maasniel op 25 februari 1894, dochter van Jan Mathijs Peeters en Anne Marguerite van Horne.


Zij is getrouwd te Baexem op 2 juni 1880 met
Andreas Hubertus Vossen, landbouwer en spoorwegarbeider, geboren te Maasniel op 22 september 1856, zoon van Pieter Joannes Vossen en Anna Elisabeth Huberdina Bremmers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 2 augustus 1880.
  • 2 : Elisabeth Hubertina, geboren te Buggenum op 11 augustus 1881, overleden te Roggel op 31 juli 1890.
  • 8 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 18 oktober 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina