Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

René Hubert Schoenmakers, postbesteller en Erelid van Mannenkoor Maas en Neergalm, geboren te Buggenum op 16 oktober 1906, wonende te Haelen, overleden op 1 februari 2000, gecremeerd te Blerick op 5 februari 2000, zoon van Leopoldus Christoffel Hubertus Schoenmakers en Leonora Hubertina Bouten.


Hij is getrouwd te Buggenum op 30 juni 1942 met
Petronella Maria Bombeeck, geboren te Swalmen op 29 september 1907, wonende te Haelen, overleden te Tegelen op 8 februari 1993, dochter van Henri Bombeeck en Maria Catharina op 't Roodt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina