Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Wilhelmus Gielen, landbouwer en wagenmaker, gedoopt te Roggel op 28 januari 1762, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 augustus 1816, zoon van Joannes Gielen en Maria Blocquen.


Hij is getrouwd te Roggel op 14 november 1810 met
Maria Janssen, landbouwster, geboren te Roggel op 29 december 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 mei 1814, dochter van Johannes Jansens en Angelina Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Angelina, geboren te Roggel op 30 oktober 1811, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 oktober 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina