Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Wilhelmina van den Eertwegh, geboren te Best op 11 november 1824, overleden te Roggel op 27 juni 1890, dochter van Josephus Joannes van den Eertwegh en Anna Gertrudis Horsman.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 mei 1852 met
Hendrik Hubert Steegmans, onderwijzer en hoofd der school, geboren te Heythuysen op 26 juli 1826, zoon van Joannes Martinus Steegmans en Helena Stichels.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Gertrudis Helena Hubertina, geboren te Roggel op 11 januari 1863, overleden te Oosterhout op 29 oktober 1915.
    Zij is getrouwd te Roermond op 16 oktober 1902 met Franciscus Cornelis Kunst, hoofd der school, geboren te Oud Vossemeer op 19 augustus 1851, overleden te Oosterhout op 20 mei 1919, zoon van Johannes Kunst en Elisabeth van Dijke.
    (Hij was weduwnaar van Elisabeth Hendrina van den Heijden.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina