Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Jan Wilms, dienstknecht, geboren te Grathem op 10 januari 1828, wonende te Roggel, overleden aldaar op 30 augustus 1904, zoon van Christianus Wilms en Maria Gertrudis van Geloven.


Hij is getrouwd te Roggel op 15 oktober 1851 met
Catharine Linssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 25 december 1818, wonende te Meijel en te Roggel, overleden aldaar op 12 maart 1902, dochter van Godefridus Linssen en Maria Elisabeth Caelers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Roggel op 23 september 1852, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1852.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 21 oktober 1853.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina