Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Goedefridus Alofs, akkerman, geboren te Baexem op 24 februari 1820, zoon van Joannes Alofs en Catharina van den Boel.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1852 (1) met
Guillelmine Berghs, geboren te Roggel op 17 mei 1809, overleden te Heythuysen op 11 juni 1863, dochter van Petrus Berghs en Bernardina Mooren.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 oktober 1863 (2) met
Maria Catharina Puijnen, dienstmeid, geboren te Weert op 10 juni 1824, dochter van Godefridus Puijnen en Antonetta Verdonkschot.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina