Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathis Wetemans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 7 februari 1860, overleden te Nunhem op 2 april 1918, zoon van Jean Antoine Wetemans en Petronilla Curvers.


Hij is getrouwd te Nunhem op 31 januari 1910 met
Maria Margaretha Koolen, geboren te Nunhem op 22 mei 1867, overleden te Haelen op 11 februari 1947, dochter van Hendrik Coolen en Joanna Rachels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina