Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Simons, geboren te Heythuysen op 11 februari 1819, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 september 1851, dochter van Petrus Simons en Joanna Verkennis.


Zij is getrouwd te Roggel op 18 juni 1851 met
Pieter Joosten, dienstknecht, geboren te Roggel op 23 juli 1828, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 augustus 1886, zoon van Petrus Joosten en Margaretha Janssen.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 19 juli 1855 met Anna Catharina Oomen, landbouwster, geboren te Nederweert op 7 februari 1829, wonende te Roggel, overleden aldaar op 12 juni 1903, dochter van Bartholome Oomen en Antoinette Feijen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaritha, geboren te Roggel op 21 augustus 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 november 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina