Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Joseph Smeets, koetsier en herbergier, geboren te Roggel op 21 april 1811, overleden te Bergen op 12 oktober 1855, zoon van Mathieu Schmitz en Anna Maria Berben.


Hij is getrouwd te Bergen (B) op 28 september 1853 met
Anna Maria Geeraerts, keukenhulp en herbergierster, geboren te Halle (B) op 30 juni 1823, dochter van Francois Geeraerts en Barbara Winderickx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina